2012.04.08.
08:55

Írta: KirschAndrás

Húsvéti extra - A STÁRok és a SEX

A közhiedelemmel ellentétben a mulatós STÁRok, valamint a túzok- és fácánfélék között nincs kimutatható genetikai rokonság. (A legendát vélhetőleg Házibuli Attila transzplantációs operációja indította útjára, mikor is egy páva hangszálait kapta meg a műtőasztalon.) Ennél fogva Bunyós Pityu is csak nagy ritkán jár násztáncot heveny kuvikolás közepette, ha éppen ráfanyalodik az ellenkező nem egy-egy képviselőjére. Ő és pályatársai bizony a művészet eszközével bolondítják magukba kiszemeltjeiket. (Feltéve persze, ha a delikvens egy rotációs kapa láttán is képes szexuális izgalomba jönni.) Lássuk hát néhány előadóművész példáján keresztül, hogyan is kell ezt csinálni:

Feri meg az anyósa - Nyúlj bele, Marcsa

A szerzemény hallatán szemernyi kétségünk sem lehet afelől, hogy Feri tomboló hormonjai időről-időre lesodorják az összes WU2 flakont a falusi kisbolt polcairól. Ám a 1.35-nél belépő anyós még egy génkezelt baknyúl kedvét is el tudná venni a kamatyolástól.

Kondás Karesz  - A falu bikája

Kondás Karesz egy szexuális jedimester. A micisapkás bőregér még a New York-i szabadságszobrot is képes lenne megdönteni... Persze, ha hajlandó lenne elhagyni a resti egyméteres körzetét.

Kadlott Karcsi - Popó nóta

Kondás Karesszel ellentétben STÁRunk mindvégig feltételes módban értekezik a vágyott aktusról. Nem kis realitásérzékről téve tanulságot. Kadlott Karcsi ugyanis két nagy szenvedélye, az ital és a nők közül - véleményünk szerint - csak egyikhez jut hozzá.

Vili és a lányok - Rózsi és a szexkazetta

És legvégül következzék a megrázó antitézis. Egy SEXvideó által traumatizált mulatóselőadó hasonlóan gyászos jelenség, mint egy üveg Krajczár Barack természetes összetevőkkel. Cseppet sem csodálkoznánk, ha a szakma a dal hallatán száműzetésben részesítette volna. Vilmos vélhetőleg a mai napig az Ural hegységben kóborol, ha csak fel nem öklelte egy muflon.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr774369694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.04.10. 14:02:43

Na végre előkerültél!....:))
Néhány hevenyészett gondolat a "művészekről"

1. A huncut felvilágosítást megakasztja Jabba The Hutt és egy ork szerelemgyereke, aki szociológia tanulmányt tár a kővé vált publikum elé + a falubeli pletykákat illetve a motorizáció betörését...

2. A mitikus csinyátbinyát birtokló félisten, aki félállásban a falu bikája is egyben, a tudás amit átadhatott max, h kell traktorgumi belsőből pálinkát főzni, tanulmányait valszeg a csűr mögött szerezte egy kukoricacímerrel fajtalankodva....

3.Enyhén homofob nóta, a szerző valami látomás hatása alá került, mikor leitta a cserebogárról a spirituszt, másnak a könnyező szűzmária neki spec egy segg....

4.Valószínűleg kiskorában tehenek szexuálisan "macerálták" a művészt vagy legalábbis fejbe rúgták...a dalszöveg íróját már keresi az inkvizíció...:))

Amúgy epic....jöhet a következő....

Pudva · http://www.fatfish.hu 2012.05.10. 15:28:57

Az utsó dal még 1 fricska is lehet a többieknek.... ;)
süti beállítások módosítása