2013.07.07.
19:23

Írta: KirschAndrás

Amit a STÁRfrizurákról tudni kell

Újabb hiánypótló válogatás következik a legmeghatározóbb mulatós STÁRfrizurák főszereplésével:

A legenda szerint Geri-Betli Gábort gyermekkorában egy újfundlandi rángatta ki abból a nagy kád Bánfi hajszeszből, melybe beleesett. Sajnos a nyolcvanas évek időcsapdájából már képtelen volt bárki is kimenteni. De ha már így alakult, neki is kijárna egy fröccsöntött akciófigura, melynek a hajában megáll Rambo bozótvágó kése.

geri betli.jpg

Mc Hawer frizurája azt a vészkorszakot juttatja eszünkbe, mikor is a hétvégi pajtadiszkók után irdatlan Buffalo cipők taposták össze a környékbeli retekágyásokat. És senki ne gondolja, hogy ez a - kvázi - poszt-apokaliptikus világ már soha nem térhet vissza! Pl. azt követően, hogy a hajszálain elhelyezkedő hidrogénatomok valamelyike fúzionálni kezd.

mc hawer.jpg

Bár Csepel Addams Family-jének védjegye a sörény, Zámbó Árpyt nem fenyegeti a veszély, hogy egyszer egy Schwarzkopf-poszteren pillantja meg magát. Szemmel láthatólag ugyanis elkerülik a hajhagymák túlburjánzásából adódó problémák. Vélhetőleg minden menzalátogató rémálma, hogy egyszer konyhás néninek áll. (Fizikai adottságai ugyanis maximálisan erre predesztinálják.)

zamboarpy.jpg

Mercy Miki frizurájához elengedhetetlen valamiféle bizarr eredetmítosz. Pl.: miközben a német sportszövetség kazamatáiban Bayern-München-játékosokat klónoztak a nyolcvanas évek elején, a génlaborba belopózott Davy Crockett mosómedve sapkája, és helyrehozhatatlan károkat okozott. Az egyik entitás pedig a Mercy együttes frontemberének fejbúbján találta meg nyughelyét.

mercyu.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr865394836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.07.08. 09:02:32

A napenergia előbb fog elfogyni, mint ez a téma.
süti beállítások módosítása