2013.07.22.
15:35

Írta: KirschAndrás

Klippremier: Grófo - Kisfiam

A mulatós/romapop videók forgatókönyvírói nem vádolhatók azzal, hogy gondolataik a legszélesebb spektrumon mozognának. Ha a képsorok általában ugyanazon jelenséget örökítik meg: 1. pogácsástál-ábrázatú hölgyek-urak versenyeznek azon, hogy ki kapja meg előbb harmadik infarktusát vonatozás közben; 2. az éppen aktuális STÁR egy bérelt sportkocsiban elénekli, milyen is Las Vegas királyának lenni, majd megérkezik a világ legízléstelenebbül dekorált bérelt villájába. Utóbbi motívum - ha némileg megcsavarva is - Grófo klipjében is tetten érhető. Ám ami utána jön, az felér azzal, mintha az Alien és a Predator járna neki harangszoknyás háttértáncot. A büszke apa ugyanis Szent Istváni intelmekben részesíti ágyéka gyümölcsét, Kis Grófót. És vélhetőleg ő az egyetlen entitás a Földön, aki a Robotzsarutól átvett arcmimikával képes végighallgatni mindezt. (Ráadásul anélkül, hogy a díszpárnát beletuszkolná saját fülébe.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr735417993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony Almeida 2013.07.23. 08:07:54

A poén az, hogy áfacsaló fémkereskedő (6 milliárdos (!!) csalás miatt folyik eljárás a kiccsalád ellen) Grofóék valszín szintén ilyen hasonló, vagy nagyobb palotában laknak.

Bilok 2013.07.24. 11:30:50

Ha belegondolok, milyen fejet vágnék, amikor legközelebb hazamegyek, és apám elkezdené nekem komoly arccal énekelni, hogy "Te vagy az ész és a hatalom". :D Á, inkább nem. De az biztos, hogy behugyoznék a röhögéstől. :D
Köszönet ezért az újabb gyöngyszemért.

crazyfish 2013.07.24. 14:57:37

Ezzel mindent elmondtam...:)))

I believe you're the devil
I believe you're the devil's child.

(Judas Priest: devil's child)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.07.26. 10:36:22

Ki van rakva feliratként, hogy nem az ő háza, csak díszlet.
süti beállítások módosítása