2015.02.09.
21:15

Írta: KirschAndrás

Elek Icu

Mivel a fránya YouTube nem engedi a videó beágyazását, ide tessenek kattintani az audiovizuális cunamiért! És akkor:

A Nóta (manapság Sláger) és a Muzsika TV által ránk zúdított STÁRcunamiban a műértő olyanná válik, mint a középhaladó nagyivó: a kialakult tolerancia következtében egyre extrémebb és egyre töményebb anyagra van szüksége, hogy más tudatállapotba kerüljön. Nos, Elek Icu olyan volt számomra, mintha éhgyomorra nyeltem volna le egy kőbányai italkimérőt. A hölgy ugyanis első blikkre semmiben nem különbözik azon nyugdíjas könyvtárosnéniktől, akik egy kedélybeteg páva orgánumán Máté Péter-dalokat süvöltöznek Komáromi Pisti kabaréműsorában.

No, de színpadi produkciója alapján joggal következtetünk arra, hogy a hévízi termálfürdőben aligátorok között áztatja a reumáját. Mellesleg afelől sem lehet kétségünk, hogy otthonosan mozog a konyhában, és rutinosan süti bele a reszelőt abba a dobos tortába, amivel tömeggyilkosságért börtönben sínylődő unokáit kívánja meglepni. Két halálos fegyvere - hangja és mozgáskultúra mellett - muszáj megemlékeznünk fellépőruháiról is: performanszok közben előszeretettel reklámozza a Metal Granny webshop legpatinásabb terméket, de gyanítom, hogy kertészkedéshez is magára kap egy pentagramos otthonkát. Nem mellesleg célközönsége is megér egy misét: az a tény, hogy egyetlen férfi sincs a közönségben, azt a feltételezést támasztja alá, hogy a felvétel a Fekete Özvegy Nyugdíjasotthonban készült. (Most kaptam a hírt, miszerint a koncert elején ugyan tartózkodott egy férfi az első sorokban, ám ő Ozzy Osbourne denevérének sorsára jutott.)
ozzy.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr127156387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mento (törölt) 2015.03.25. 19:30:11

Elek Icut leborulva imádni és meghalni.. :D
süti beállítások módosítása