2015.06.25.
20:45

Írta: KirschAndrás

A STÁRok és a közösségi háló

A mulatós zene kék vizű folyójának mutáns ebihalai ezerféleképpen dalba tudják foglalni a modern vívmányokkal kapcsolatos érzéseiket. Ami azonban az összes produkció esetében állandó tényező, az a pusztító szürrealitás. A Skynet emberiség elleni háborújához is bőven elegendő lesz annyi, hogy Laci Betyár dalt ír egy fizioterápiás masszírozógépről. A következő STÁRokat történetesen a Facebook kapcsán csapta homlokon a múzsa egy 32-es villáskulccsal. A következmény nem maradt el: a közösségi portál üzemeltetői jelenleg is medvecukorral próbálják kicsalogatni Mark Zuckerberget luxusfelszereltségű pánikszobájából. Eddig sikertelenül.

Stefano és Ricardo: Osszad, likeold

Azt hiszem, Stefano ezzel a produkcióval rászolgált, hogy ne (csak) Facebook-oldalát, hanem őt magát jelentsük kéretlen tartalom miatt.

Kamy: Facebook

Mint ismeretes, a közösségi oldal programozói csak kirívó esetekben, pl. bűncselekményekkel gyanúsított felhasználók adatait szolgáltathatják ki. Nos, szemernyi kétségünk ne legyen, hogy az FBI már útban van Kamy utolsó bejelentett lakcíme felé.

Bóni Feri: Bökj meg fészen

Azt hiszem, öt másodpercnyi muzikális élmény is elegendő ahhoz, hogy a címben foglaltaknak gondolkodás nélkül eleget tegyünk. Hogy mivel böknénk meg STÁRunkat, arra több opciót fel tudnánk sorolni a piszkavastól egészen a bálnavadász szigonyig.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr947527482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2015.06.09. 09:26:15

Stefano nem gyenge marketinges, a nótája első fele tudod honnan van? A dallam a legnézettebb magyar nyelvű tartalom "átvétele": GUMIMACI www.youtube.com/watch?v=RpVqM2TGhiE

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2015.08.12. 09:53:19

eredeti ötlet a súgógépet a(z énekestől számítva) jobb felső sarokba helyezni, ettől olyan huncutul tekintget a művész
süti beállítások módosítása