2016.02.08.
19:46

Írta: KirschAndrás

Táncoljuk át az éjszakát - Lánctalpas Tankasszony

A Táncoljuk át az éjszakát című médiatörténeti diszkóbaleset tízpercenként vonultatott fel olyan előadókat, akik Dr. Moreau génlaborjában látták meg a napvilágot. Nos, a következő művésznő közvetlenül ezután egy gladiátorképzőben helyezkedett el, ahol aligátorokkal zsonglőrködött és bengáli tigriseket marcangolt cafatokra. Innen pedig egyenes út vezetett számára a Budapest TV stúdiójába. És amikor a pszichedelikus intró után elkezd kárálni, már hangyányi kétségünk sem lehet afelől, hogy a Kínai Nagyfallal igazából valami hasonló entitás ellen kívántak védekezni. Nem mellesleg véres kezű dzsihadistáknak oktathatná tanfolyamon, hogyan kell igazán ijesztően költséghatékony kamerába nézni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr918371538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2016.02.09. 11:19:12

és a szavak elfogytak - legalábbis azokon kívül már semmi nem jut eszembe, amikkel te írtad le a produkciót

KeDaiyun · http://kdyshanghai.blog.hu 2016.02.16. 20:04:17

Kicsit megijedtem.:D Ez olyan, mintha egy lánybúcsús karaokéverseny kicsit becsiccsentett résztvevője véletlenül adásba került volna...

Ladi papi 2017.04.30. 22:10:13

Lang Györgyi utánérzés
süti beállítások módosítása