2016.02.17.
19:02

Írta: KirschAndrás

Klippremier: DJ Miki - Armani Gucci

Ha létezik gondolatsor, mely maximálisan ellentétes a romapop műfaj szellemiségével az ez: "Nem is vagyok akkora király, a gádzsik elkerülnek, hétvégente nem mulatok, legfeljebb leugrom a hörpintőbe a turkálós Budmil mackómban." Na, az efféle plebejus rinyálás DJ Mikitől is fényévekre áll. Sőt, kisugárzását elnézve az sem kizárt, hogy zebracsíkos piramist is épített magának Salgótarján főterén. Mindemellett STÁRunk - fittyet hányva a multikulturális kavarodásra - minden eszközzel próbálja bebizonyítani, hogy ő bizony Szicíliában látta meg a napvilágot.

Ennek akár be is dőlnénk, ha olasztanárát nem érte volna bombatalálat az első óra harmadik percében. Így aztán DJ Miki olasz szókincse 3-4 kifejezésre korlátozódott. (A magyar ennek feltételezhetően tízszerese is lehet.) Ebből hármat rögtön a dal intrójában elsüt - ha a "hé"-t is ide soroljuk. Ennek ellenére magabiztosan állíthatjuk, hogy ez minden idők legütősebb dalkezdése. Mintha csak becsengetnénk egy bohóctanodába, és a kinyúló kéz szemünkbe szórna egy zacskó chilis fahéjat. Tehát sejtjük, hogy vészjósló dolgokra kell felkészülnünk, de a fogadtatás sokkal kellemetlenebb, mint azt hittük volna. Közben a Mulatós Blog megkapta a dalban elhangzó forgalmazók hivatalos közleményét: "Az Armani, a Gucci és a Prada vállalat egyöntetűen kijelenti, hogy elhatárolódik a produkciótól, és előbb készítene hátmelegítőt tacskók számára, mint hogy hasonló előadókat szponzoráljon vagy igényt tartson az általuk biztosított ingyenreklámra."

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr548397352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elistvan 2016.02.24. 09:16:51

És elfelejtetted írni a videoklipp mármár zseniális vizuális világát. Ami kb mintha egy epilepsziás pokemon vágta volna movie makerrel. Illetve a háttértáncosok beleélését.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2016.06.02. 10:23:26

nem értem, miért határolódnak el, sztem jó lett.

korni1010 2016.07.17. 16:31:19

A recepted fellelkesített. :-) Ezt a bejegyzést elolvasni sem bírtam, annyira nem érdekel ez a műfaj. Rejtély, miért nézed, miért írsz róla. Lelkesedés le. :-(
süti beállítások módosítása