2011.12.19.
08:30

Írta: KirschAndrás

Sas József

A blog az utóbbi időben példátlanul hosszú ideig üzemelt standby állapotban. Már csak ezért is szükségszerű egy olyan STÁRral előhozakodnom, aki kakukktojás létére is garantáltan felkavarja a kedélyeket. A közönség intoleránsabb hányada számára ugyanis Sas József olyan, mint egy félkész, izzó szerencsepatkó: addig ütnék izomból, amíg U alakot nem vesz fel. Ez egyfelől érthető, ugyanis művészünk ripacssági fokmérője magasabb, mint egy üveg Erős Pistában fogant Paprika Jancsi-Balázs Péter hibridé. Másfelől viszont egy univerzális előadót tisztelhetünk személyében. Egyrészt ott lakozik benne a komédiás parafenomén, aki pusztán Torgyán-viccekkel el tudná dugaszolni az ember epevezetékét.

Másrészt viszont ott a harsány nótaénekes, aki egy lövészárokban is képes lenne rímpárt farbikálni a "privatizáció" kifejezésre, ha valaki Casio szintetizátoron játszaná neki a Már minálunk babám dallamait. És még csak attól sem kell tartania, hogy egy hasonló produkció után valaki jégcsákányt döf a halántékába. Már csak azért sem, mert célközönségének fizikuma utoljára akkor volt toppon, mikor meg kellett nyúznia egy elejtett mamutot. Ugyanakkor művészünk javára szóljon hogy hajlandóságot mutat az önirónia képességére. Tudniillik, újabb performanszaiban visszatérő motívum az adócsalás. Fásy Ádám ugyan mikor fog mulatós szerzeményben értekezni az illegális őssejt-beültetésről?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr633470366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2011.12.22. 09:06:37

Nausea!....mikor kapom a nyereményemet??:)))
Sasjózsi még a normálisabb dimenzióban tartózkodik a többi zeneivéglény között...
A felkom fasza lett...
Viszont slágergyusziról nem szereztél videót...kéretik pótolni!!!:)))

Kellemes Ünnepeket a sírvavisítamagyar stábjának!!!!

KirschAndrás 2011.12.24. 11:21:20

@crazyfish: Amint dobsz egy postacímet privátba'!

velorex-vezető 2012.03.17. 21:16:49

Nekem sikerült megfejtenem a sasjózsi jelenség titkát:
sasjózsi azért néz így ki, mert a születésénél történt egy kis malőr, a szülészek összekeverték a méhlepényt az újszülöttel és átadták a boldog anyának, aki később felnevelte. Az újszülött sorsáról nincs hír.
süti beállítások módosítása