2011.10.11.
08:45

Írta: KirschAndrás

Babai János

Hogy a szóban forgó STÁR mindeddig nem került be a Mulatós blog Pantheonjába, barátok közt is megbocsáthatatlan bűnnek minősül. (Ha ez lesz az utolsó bejegyzés, azt tessenek annak betudni, hogy a szerző vezeklésül suttogó trénernek szegődött a Jó Laci Betyár disznói közé.) Babai János ugyanis a kezdetek kezdetén komoly szerepet játszott benne, hogy a Fásy Mulató a szórakoztató műsorok rombolótorpedójává lépett elő. Mindemellett biztosak vagyunk benne, hogy művészünkre a rajzfilmiparban is nagy jövő várt volna. Mint mindenkire, aki kicsit is hasonlít egy tai chi oktatónak öltözött rozmárra.

Színpadi mozgása azonban mindent tükröz, csak éppen a keleti bölcsek nyugalmát nem. Ezen mozdulatsorokat leginkább egy kezdő csőszök számára nyomtatott oktatófüzetben tudnánk elképzelni illusztrációként, közvetlenül a "Kukoricatolvaj megfenyegetése" címszó alatt. Mellesleg a joviális külső ne tévesszen meg senkit, performanszainak felvételei komoly STÁRallűrökről tanúskodnak. Ugyanis Babai mellett csak Madonna, Britney Spears és Michael Jackson-kaliberű neveket tudnánk felsorolni azok közül, akiket sosem láttak színpadon háttértáncosok nélkül. Meg kell hagyni, a lyányok feelingesen nyomják, ám borítékolhatóan eluralkodna rajtuk a tanácstalanság, ha fellépőszoknyájukat valaki orvul cicanadrágra cserélné.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr793285243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2011.10.11. 09:03:21

Meg kell, h cáfoljalak nausea...:))
A művész, M.L. King és malcom X nyomdokain jár, mint polgárjogi aktivista harcol a rasszizmus ellen, a dal pozitív üzenetét, még a mangalicára feladott brüsszeli csipke se tudta tompítani...
Egy újabb boldog nap a kisegítő iskolában...:))))

KirschAndrás 2011.10.11. 20:18:16

@crazyfish: Igazad van, bár a párhuzam kicsit sántít. Ugyanis M.L. King "I have a dream" beszéde hallatán sosem éreztem azt, hogy azonnal innom kell:)

crazyfish 2011.10.11. 20:51:06

...és egy kád mosóbenzin mellett hegeszteni...:))
Megfigyeltem, h a művésznek vagy egy kis szinkron problémája, ha figyeled a száját és a dal dinamikáját a mester inkább a partra vetett pontyot utánozza..:))
Nekem Horváth Pista marad az etalon...
nyugodjon békében az a csibész....
ezek a lába nyomát se csókolhatnák...

crazyfish 2011.10.21. 09:17:51

@nausea: Átnyálaztam az eddigi életművedet....:)))
Asszem a néprajzi múzeumba lehetne egy önálló kiállitásod....
Viszont, feltűnt! hogy régi nagy példaképemnek SLÁGER GYUSZINAK nincs élő videó bejátszása...
Kérlek a hiány pótlására!!!...:))))

GL-581 g 2012.01.21. 20:49:47

Ez zseniális! Az egész blogod az! Egy órája röhögök a posztokon. Köszönöm! :DDD
süti beállítások módosítása