2012.01.02.
13:45

Írta: KirschAndrás

Chili együttes

Az ún. házibulizenekar intézményét mindenki ismeri. Általában lagzikra és céges összejövetelekre specializálódtak, és vérlázító módon senki nem borítja nyakon őket oltott mésszel, mikor belekezdenek a Tűzvarázslóba vagy a Csókkirályba. Alapvetően a Chili is ilyen formáció, ám a hasonszőrű csoportosulásokkal szemben felfedezni bennük némi bájt. És most nem elsősorban arra gondolok, hogy koncertjeiken vélhetőleg kúp alakú disznókaparót használnak megafon gyanánt.

Az ő titkuk sokkal inkább a frontember személyében - pontosabban színpadi mozgásában - rejlik. Cseppet sem csodálkoznék, ha kiderülne, a zenekar menedzsere egy kackiás bajszos porondmester, aki így szokta felkonferálni őt: "Figyelem, szenzáció! Következzék a csárdásozó grízgombóc!" Persze a hasonszőrű énekes STÁRoknak megvan az a hátulütője, hogy már aurájuk ragyogása is elhomályosítja a formáció többi tagját. Az alábbi videó sem tanúskodik másról: a két Roland-nyüstölő zenész olyannyira jelentőségteljesnek tűnik mellette, mint Snoopy sárga kanárija.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr813512686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.01.02. 12:42:02

Nem értem mi visz egy értelmes embert ilyen produkcióba?....
A közönséget elnézve, megérdemlik egymást...a mákospusztai kisegítő iskolát összekeverték a helyi nyugdíjas otthonnal...speed-et rántott hússal felkorbácsolták az indulatokat, és a frontember minden épelméjű logikát nélkülöző virtustáncával kezdetét vette a szeánsz...csak azon csodálkozom, hogy nem jelent meg dr. mengele szelleme....:)))

BÚÉK!
süti beállítások módosítása