2016.12.26.
19:04

Írta: KirschAndrás

Dallamról dallamra - életellenes karácsonyi különkiadás

A Budapest TV ünnepi műsora olyan, mint egy zárlatos karácsonyfaizzó: az érzékenyebb nézők könnyen epilepsziás rohamot kaphatnak huzamosabb bámulásától. Elsőként a műsorvezető STÁR, Tibitron sűríti egy dalba a Cukrosbácsik Világkonferenciájának összes negédeskedését. Mindeközben fiktív őzgidákat simogat, melyet az LSD-vel átitatott mézeskalács hatására ugrándoznak körülötte. A háttérben pedig a Skynet 1820-as kiadású halálosztó droidja, K.O. Laci ereszt meg egy ötperces szaxofonszólót. Bár tekintve, egy félhangnyi szaxofon sincs a dalban, akár kánkánozhatna is karácsonyi sügérnek öltözve. Utána a Ragyogás családirtó gondnokától hallhatunk egy szívhezszóló dalt, aki a produkció kedvéért pajszerral feszegette fel Mága Zoltán frakkos szekrényét. Majd ismét K.O. Laci következik, aki bebizonyítja, hogy az Alzheimer-kórt ugyan gyógyítani nem lehet, de megzenésíteni nagyon is! A mellette feltűnő művésznő produkciója táncként nem igazán értelmezhető, az idegen civilizációk felé küldött hadüzenetként annál inkább. És most megnézem, maradt-e még rumpuncs, mert ha igen, belefojtom magam. További boldog ünnepeket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr5212074667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2016.12.28. 17:01:55

10:50-től erős, amikor az emlékkönyvekből ismerős verset szavalja a szaxofonos, valami erős delay-reverb effekttel megsegítve, persze playback, majd utána Pepita Ofélia táncol.
süti beállítások módosítása