2017.12.24.
19:30

Írta: KirschAndrás

Diridáré a BPTV-n - pusztító karácsonyi kiadás

A kis Jézus aranyat, tömjént és mirhát kapott karácsonyra a napkeleti bölcsektől, én belsőfül-gyulladást, szürkehályogot és agyhúgykövet a Budapest TV-től. Akárcsak tavaly Tibiton műsora, idén a Diridáré is felért három rúd TNT-vel töltött bejglivel. Lássuk, minek lehetünk szem- és fültanúi az elkövetkezendő percekben:

Mercike hosszú másodpercekig tátog a mikrofonba, mint egy sziámi harcoshal a Milli Vanilli tagjaként. Balszerencsénkre a technikus közben kiszabadul abból a szarkofágból, melynek ajtaját tavaly ilyenkor zárta magára. 
0.15 Mulatós Kata rózsaszín pillecukrot szót szívünk Disney-őzikéinek etetőjébe, akik azzal a lendülettel el is pusztulnak diabéteszben. Az idillt a végletekig fokozza a szintis bácsi bűbájos mosolya. Szó se róla, kicsit merevnek tűnik, lehet, hogy titokban egy transformer, aki bevetéskor rotációs kapává változik.
4.40 A műsor frizuravarjúja, LL Sztár Laci a betlehemi istállóból egyenesen a Bucok resti lámpaernyőinek légypapírjára repít minket. A produkcióhoz a 2003-as ráckevei Jennifer Lopez hasonmásverseny 23. helyezettje asszisztál neki.
8.16 Az őrület a végletekig fokozódik a kongás Spejbl bácsi jóvoltából, akiről a műsor előtt negyed órával vágták le a marionett-damilokat. Ismét egy autentikus karácsonyi dal, a Létezem c. R-Go-szerzemény hangzik el olyan interpretációban, mely egy orrpolipos tengerimalacnak is becsületére válna. A Diridáré magasan legerősebb momentuma, mielőtt folytatom, locsolok egy kis rumpuncsot az agyhártyámra.
12.55 A fiatal művészembert megtréfálta a GPS, így a Budapest Jazz Klub helyett a Budapest TV színpadán kötött ki. Kétségtelenül képzett énekessel van dolgunk, csoda, hogy nem verték le a veséjét egy rőf medvekolbásszal. Mindenesetre nem gondolnám, hogy ez a talpaspoharas, édesbús szalonjazz javítja majd a karácsonyi öngyilkossági statisztikákat.
16.55 Az előbb képzett énekest emlegettünk, jöjjön hát a totális antitézis! A STÁR, aki a zene nyelvére fordította le az idegbecsípődést és a prosztatamegnagyobbodást. Banók Lajos éneke mellett szokása szerint másik horrorprodukcióját is beveti, és a kamerához közelítve szemöldökével ijesztegeti a bejglikómában fetrengő proletariátust.
Nyuszikáim, eddig bírtam, boldog ünnepeket nektek!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr6413522431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.Éva 2017.12.26. 08:47:49

Mindig rajongója voltam dr.Bródy Péter saját tévéjének )) a magas színtű színészek, képzett énekeseivel,és az elhangzott operett, örökzöldek,nóták előadásával az akkori fellépőkkel.Ők már nincsenek. ami Kár!
Fentiekben írtakkal:
én is osztozom (én) "idézem a sorokat" szintén " én is belsőfül-gyulladást, szürkehályogot és agyhúgykövet a Budapest TV-től. Akárcsak tavaly Tibiton műsora, idén a Diridáré is Köszönöm ide tévedve elolvastam,Kérjük vissza Évikét, Gyöngyikét, Győzit, a csodás Dávid Sándort.
E lap tisztelője, állandó olvasója vagyok. 2017.december Merry Christmas. ♥

P.Éva 2018.01.26. 05:30:59

Továbbá: //ripost.hu/cikk-besirsz-itt-a-despacito-mulatos-verziojaábbá: Forrás: RIPOST.HU /

Aranytorkú Károly Művész Úr 2018.02.01. 10:42:07

Egy kis nemzetközi kitekintés: www.youtube.com/watch?v=KoLKJf8bd1Q

A táncoslányok jöhetnének vérfrissítésnek a hazai mulatós színpadokra, Sandu mester miatt felhúznék egy kerítést. Zajvédőt.
süti beállítások módosítása