2015.03.28.
14:42

Írta: KirschAndrás

Eszem-iszom, dínom-dánom

Az egykori Nóta, jelenlegi Sláger TV-ben vélhetőleg senki nem pályázhat eséllyel műsorszerkesztői pozícióra, ha gyermekkorában nem volt súlyosabb fejsérülése. Nos, az Eszem-iszom, dínom dánom szellemi atyját minimum egy lengőteke találta homlokon, amikor a Bucok resti kerthelyiségében lábatlankodott. De zenei ízlése alapján az is esélyes, hogy egy muskátlis kaspót dobtak a fejére, amikor első szerelmének adott szerenádot. Ennek messzemenő következményeként szombat délutánonként egy igazi médiatörténeti agyérgörcs átélői lehetünk.

A műsor két főszereplője Bunyós Pityu és Laci betyár, akinek az élete egy soha véget nem érő Halloween-party. Betyár nem túl változatos ruhatárról tanúbizonyságot téve adásról adásra miskakancsónak öltözik, Bunyós azonban bátran lavírozik a legextrémebb divatirányzatok között: egyszer Surda-kalapos örvös medve, másszor fehérorosz chipendale fiú benyomását kelti. De van, hogy szimplán egy batikolt pólót húz magára, mely többnyire az ősrobbanást ábrázolja egy cecelégy szemszögéből. A két dumafranci a STÁR-ok performansza között - amolyan szürreális intermezzó gyanánt - hasonló megjegyzésekkel szórakoztatják egymást: "Látod, betyár, mióta ez a Postás Józsi kigyógyult a fitymaszűkületéből, újult erővel csapja a szelet a menyecskéknek!" A műsor helyszíne általában valami hortobágyi "halászcsárda", melyből forgatás előtt fél órával még partvisnyéllel tuszkolhatták ki a szürkemarhákat. A kötelező dekorációs kellékek mellett (lopótök, paprikafűzér, poroltó) a műsorban biodíszletek is helyet kapnak, akik olyan lelkesedéssel tapsolnak a művészeknek, mintha csak az Iszlám Állam operatőre venné őket. A zenei tartalom pedig magáért beszél:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr787312384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2015.03.28. 22:32:33

Az a finoman kivitelezett termékelhelyezés...

Ladi papi 2017.04.30. 21:50:53

"De van, hogy szimplán egy batikolt pólót húz magára, mely többnyire az ősrobbanást ábrázolja egy cecelégy szemszögéből."

:DDD
süti beállítások módosítása