2012.07.30.
14:03

Írta: KirschAndrás

Tamás Gábor

Aktuális STÁRunk neve olyannyira összenőtt a Duna TV Kívánságkosarával, mint a vérfarkasok szemöldöke. Szerzeményei amolyan virtuális lépfeneként funkcionálnak, mellyel egyes családok Irma napon tömegesen bombázzák a két faluval odébb lakó nagymutert. Mindenképpen művészünk javára írandó, hogy csak ímmel-ámmal vetemedik "szemeidben kicsírázott a halovány kardvirág" kaliberű ömlengésekre, ő ugyanis sokkal inkább a tájleírásra specializálódott. Gábort még az sem tudná kizökkenteni az erdélyi természet általi ihletettségéből, ha közben egy feldühödött anyamedve csócsálná a fél arcát.

Persze színpadi imidzsében ezzel sem tudna végzetes kárt tenni, mint ahogy a graffiti sem igazán képes elcsúfítani a vasúti zajvédő falat. A probléma ott kezdődik, hogy a tar fejtető és a copf uniója csak közfeladatot ellátó, bírság kiszabására jogosult személyek esetében minősül bocsánatos bűnnek. Ám azt hiszem, Tamás Gábor esetében szemet hunyhatunk efelett, ugyanis benne van a pakliban, hogy hajhagymáitól egy harcos kedvű szirti sas szabadította meg. És könnyen lehet, hogy ugyanaz a példány, mely jó öt-hat évtizeddel korábban egy NDK-s ajándékkosárban fészket rakott, és kiköltötte őt.

És természetesen ő sem bírta ki, hogy ne bolygassa a megannyi megpróbáltatást megért Quimby-slágert:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr834682782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.07.29. 17:48:32

"Aktuális STÁRunk neve olyannyira összenőtt a Duna TV Kívánságkosarával, mint a vérfarkasok szemöldöke."

Menj a pi***ba...az orromon jött ki a leves....:))))...valami karika v figyelmeztetés...:))
süti beállítások módosítása