2016.12.31.
19:08

Írta: KirschAndrás

Mulatós show Rómeóval

2016: Brexit? Trump? Nizza? Berlin? Aleppó? Prince? George Michael? Bud Spencer? Sarkköri jégtakarók? Személyes válaszom minderre: Mulatós Show Rómeóval. Ez az analógia akár szívtelennek is tűnhet annak tükrében, hogy voltaképpen egy esélyegyenlőségi műsorról van szó. A szóban forgó produkcióban ugyanis kizárólag koraszülött, fogóműtéten és sugárfertőzésen átesett, súlyos beszédhibával küzdő egyedek léphetnek fel. Fontos kritérium továbbá, hogy a műsor STÁRjai egy tökgyalutól sajátítsák el a hangképzés művészetét. A műsorvezető, Rómeó már önmagában újraértelmezi a "képernyőképtelenség" kifejezés jelentését, bár tény, hogy brutális selypítésével képes elterelni a figyelmet kollégái raccsolásáról. És most vegyük sorra a fellépő művészeket:
Sláger Jani 4.50-től: A zongoramintás nyakkendő 10-es erősségű figyelmeztetés: született mulattatóval van dolgunk, akinek temetésén az egybegyűltek jó eséllyel körülvonatozzák majd a ravatalozót.
T. Laci 8.08-től: Az ügyeletes latin dzsigoló, aki megnyerően tátog, miközben kiújult orrpolipja a lelkét is kiénekli az ominózus dalban.
Mercike 11.33-tól: STÁRunk nő létére túlontúl hitelesen prezentálja elő a prosztatamegnagyobbodás zenei megfelelőjét.
LL STÁR Laci 16.00-tól: A szebb napokat látott Bundesliga-csillag újabb gigászi magaslabdát fejel a fül-orr-gégész specialisták felé. A fején elhelyezkedő entitás pedig alig hallhatóan így szólal meg a produkció végén: "Picúr! Megvárhatlak?"
Banók Lajos tanár úr 24.24-től: Személyes favoritom. Szemöldöke alkalmas lenne bozótharcban jártas gerillák elszállásolására. Előadásmódja hasonló fiatalosságot sugall, mint II. János Pál 2004-es húsvéti áldása.
Ennek szellemében kívánok pusztítóan, életellenesen boldog új évet minden kedves olvasónak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr6512086741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása