2011.09.16.
08:38

Írta: KirschAndrás

Klippremier: Roberto, a mulatós masszőr: Küldd már a szerelmet

Eredeti foglalkozását tekintve Roberto a hazai mulatós szcéna legnagyobb paradoxona. Szerzeményei ugyanis olyan reumás csomókat generálnak ízületeinkben, hogy egy T90-es tank lánctalpai sem lennének képesek őket fellazítani. Legújabb videóklipje láttán pedig egy homoki vipera is jó eséllyel idegbecsípődést kapna. Az alkotók mellesleg újfent kitettek magukért, így bizonyára a kamera tulajdonosa sem haragszik, amiért a stáb letörölte a kuvaszvöcsöki murcifesztiválon dokumentált képsorokat. A videó akciódús, akár Bálint Gazda kertészeti rovata az Ablakban, azért egy-két kifogásolható elem mégis akad. Egy Roberto-kaliberű férfiúra ugyanis legfeljebb egy olyan szellemlány lenne hajlandó ráfanyalodni, mint Kayoko az Átokból. Mindemellett a napszemüvegen ide-oda futó piros fénycsóva fájó hiányát is kénytelenek vagyunk megemlíteni. (Azt ugyanis önmagában még elnéztük volna, hogy a STÁR frizurájának elkészítésénél egy naposcsibe ült modellt a hajszobrásznak.)

BREAKING! Ezt pedig az Amnesty International "nóta" munkacsoportjának videótárjából szivárogtatták ki a Wikileaks hackerei:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr263230891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2011.09.16. 14:21:24

Ezért a sorért ki kell megkorbácsolni??:))

"Csóró gyerek vagyok, a két szemem ragyog"

Fel kell dolgoznom, még ezt klippet, turisztikailag,lingvisztikailag, anatomiailag, városképileg, gyámügyileg...stb....

crazyfish 2011.09.26. 10:24:23

Itt van nekünk az ügyeletes böllér aki talált egy szintit…a zenén nem is csodálkozom, számos díszfasz írt rá szöveget…Nem tudom hol vehették fel ezt StarWars szintű klippet de a város helyett beperelném a művészt hitelrontásért…
Nem tudom, kiírhatja a szöveget de Grécsy tanár úr lekapcsolná a lélegeztetőgépét….
A klippben szereplő kiskorú valszeg a szomszéd kislány, nagyon tetszik mikor lebassza a napszemcsit, mint minden rossz okozóját.:)
Megtudhatjuk, van szíve a művésznek, és kéri a fennen lakozót, küldje már a postát…
Csodálatos lezárás a vízben futás, J.Cameron jöhet a sikerreceptért…:))
süti beállítások módosítása