2011.10.29.
13:40

Írta: KirschAndrás

Daliás idők: Bunyós Pityu feat. K.O. Laci

Old school videókat bemutató rovatunkban ezúttal egy ritka kincset szeretnénk a közönség elé tárni. A következő bejátszásban ugyanis olyan konstellációnak lehetünk szemtanúi, mely láttán Kopernikusz keresztbe nyelte volna le távcsövét. Bunyós Pityu és K.O. Laci együtt barátok közt is nagyobbat üt, mint egy pacsatüttösi apósjelölt zúgpálinkája. Mellesleg előbbi öltözékét figyelembe véve joggal élhet bennünk a gyanú, hogy a felvétel közvetlenül Kréta elfoglalása után készült, Pityu pedig a személyesen a Minótauruszról szaggatta le az inget. (Miután az elette előle az utolsó rablóhúst a sarki grillbüfében.)

Mellesleg színpadi mozgása alapján borítékolható, hogy ezt a koreográfiát egy medvetáncoltató segítségével sajátította el. És még mielőtt azt gondolná valaki, hogy fejtetején erdőtűz pusztított, elmondanánk, hogy a felvétel még azelőtt készült, hogy a klinikán rurális hajasbabát varázsoltak volna belőle. K.O. Laci jó szokásához híven a Jack Nicholson-féle Jokertől kölcsönzött zakójában nyüstöli szaxofonját. Mindeközben talán ő is tisztában van vele, hogy a nóta hangszerelése alapján akár digeridoo-n is zsizseghetne. A közönség jobbára felemásnak mondható: egyesek úgy ujjonganak, mintha az imént buktatták volna meg egy banánköztársaság diktátorát, míg mások mintha egy stabil gerenda reményében vizslatnák a tartószerkezetet.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr643335373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárkányfűárus 2011.10.29. 13:50:42

Jól emlékszem, hogy egy régi szilveszter estén egy hasonló performansz közben ki kellett rohannod a szobából, mert majdnem belehaltál a zene és a látvány keltette cunamiba?

KirschAndrás 2011.10.29. 14:32:07

Egészen pontosan így történt. Beh hideg is volt az a konyhakő, amin fetrengtem!

crazyfish 2011.11.04. 09:31:19

Necsi-necsi, necsi- necsinálja én velem.:)))
Ezt holywoodba kellene vinni mint oktatóvideót...
Most már tudom, honnan ered a Wrestling..itt még ring nélkül húzták egymást...
Amúgy jóindulatú létformának látszanak és ez a lényeg...:)))
süti beállítások módosítása