2011.11.14.
23:44

Írta: KirschAndrás

Megjelent!!!

Mivel a könyvesbolt a művelődés katedrálisa, a földön fetrengés egy hasonszőrű üzletben semmiképpen nem elfogadható magatartási formula. A kínos momentumokat megelőzendő, itt a blogon publikálom Fásy Ádám első könyvének borítóját. Szívem szerint pajszerral feszegetném fel az első utamba kerülő Libri ajtaját, ám lehet, hogy jobban teszem, ha megvárom a hangoskönyvet a szerző felolvasásában.

Hadd tolmácsoljak máris egy belső hallás után lejegyzett fiktív részletet!

"Kétezerkettőbe' Görömböző Jancsi barátom a missz vörd hángeri döntőjén szemet vetett Laky Zsuzsikára, és eszt a dógot nem is nagyot rejtette véka alá. Bár akkoriba' a Fásy Mulató jóvótábó' már komoly karriert futott be a Bodri Koktél duó énekeseként, de én a helyébe' óckottam vóna megkörnyékezni a Zsuzsikát. De a Jancsiba' vót annyi kurázsi, hogy felkapja az erdőmester színű föllépőzakóját,  oszt bekopogtasson a Zsuzsika öltözőjébe. Amúgy gavallér vót, mer' előzőleg rendelt oda neki egy csokor kikericset, bele pár szál gerberát, meg bónuszba' ződet is csomagoltak neki a virágbótba'..."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr103383654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombika 2011.11.17. 12:01:41

Kíváncsi vagyok, ír a hőskorról, amikor a '90-es években a királynő választás a Szőlősi Misi bácsi budakeszi éttermében volt, az 1 hetes "felkészítő tábor" pedig a szomszéd telken lévő "szállodában" (mindkettő szigorúan családi házként bejegyezve, értelemszerűen működési engedély nélkül, de ez valamiért egyáltalán nem zavarta az önkormányzatot), a vendégkoszorú és a zsűri pedig olyan illusztris tagokból állt, mint Zámbó Jimmy, Tasnádi, mindenféle közepes maffiózók, használtautó-kereskedők, miegyéb. Állítólag éveken keresztül mindig az volt a második udvarhölgy (harmadik helyezett) a versenyen, akit éppen A Király "pártfogolt"
süti beállítások módosítása