2011.12.01.
23:18

Írta: KirschAndrás

Hit single: Bóni Feri - Bökj meg "Facen"!

A hosszú szünetért kárpótlásul olyan pszichikai nyomásgyakorlásban részesítem a Kedves Olvasókat, melyet legfeljebb egy Kaczor Feri akcióbábu látványa lenne képes kiváltani belőlük. A mulatós szerzemények szövegeiből mindeddig az alábbi témákat hiányoltuk fenemód: Boltzmann-állandó, a kínai boxerlázadás, csípőprotézis-műtét utáni gyógytorna, Zipernowsky Károly váltakozó árammal kapcsolatos feljegyzései és a Facebook. Nos, a jég némileg megtört, Bóni Feri ugyanis dalba foglalta a közösségi oldallal kapcsolatos élményeit. Borítékolható, hogy a Social Network alkotói minden követ meg fognak mozgatni annak érdekében, hogy a dal széles körben ne terjedjen el, hétszentség ugyanis, hogy ezek után visszaveszik tőlük a filmzenéért járó Oscar-díjat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr483430335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2011.12.08. 09:30:18

Újabb bizonyíték arra, hogy valahol titkos orvosi kísérletek folynak....
A T1000-es hasonlóan, próbálnak összeállni a mimetikus-polipeptidek:))
Sajnos, ebbe az egyedbe kicsit sok lett a sukárság, ami keveredett némi közösségi file-al...
A nagy egyesülésbe bekavart egy kottás füzet, amit az operációs rendszer próbál konvertálni, de állandóan ez jön ki belőle..:))
süti beállítások módosítása