2012.04.11.
08:55

Írta: KirschAndrás

Budapest TV - Dupla dinamit

Újabb mitológiai vadak bukkantak elő a képernyőképtelenség rezervátumából. A legenda úgy tartja: aki egyszer meghallja a produkciójukat az ellenállhatatlan kényszert érez rá, hogy felkutassa fészküket, és recés strandpapucsban járjon kánkánt lerakott tojásaikon.

Tom Cat Band - Alvó oroszlán

Ezúttal nem is az a kérdés, hogy milyen indíttatásból énekli valaki magyarul a Lion Sleeps Tonight című slágert, sokkal inkább, hogy milyen indíttatásból táncol rá. Ha valakinek akad olyan 12 éven felüli ismerőse, aki az iménti verzióra táncra perdülne, szíjazza a legközelebbi konyhabútorhoz! Az X-Akták stábja nem lesz hálátlan a fogásért.

"Csitt, kis bébi, nem bánthat téged az alvó oroszlán" - azért ezt a sorral beneveznék a bravúrfordítások paralimpiájára.

Mayer Ferenc - Kántri

Azok, akik valamiféle mocsárláz következtében 2001 óta kísérik figyelemmel a Fásy Mulató műsorát, még bizonyára emlékeznek Mayer Feri bácsira. Soroksári angol akcentus ide vagy oda ellenére is árasztotta magából a country életérzést. Más kérdés, hogy amennyiben ezt a dalt a kansasi pusztában adta volna elő, a prérikutyák tömegesen panaszkodtak volna reumás fájdalmakra.

0.12-nél Uhrin Benedek szelleme kísért!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr274381591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.04.11. 14:08:25

...B+....nem találok szavakat...:))
az agyam ledobta az ékszíjat...ráadásul elvette szegény ocelot bőrét is...

A mayer perfomansz hasonlít egy hascsikarásos balettre az aknamezőn...

Azért a táncikálok is megérnek egy misét, sok félcédulás, akik kiszabadultak az ismeretlenség szorításából, megmutathatják irtózatos tehetségüket..:)

crazyfish 2012.05.08. 20:51:52

HOL VAN AZ UTOLSÓ POST????

KirschAndrás 2012.05.08. 21:12:08

@crazyfish: Valamit szerkeztgettem, és véletlenül vázlat üzemmódba került. De lehet, hogy ismét csak a gépek lázadásáról volt szó.

Pudva · http://www.fatfish.hu 2012.05.23. 15:58:18

a második klipp?ben a playback csúszás az elején Priceless!
A bácsi vajon énekelt valaha mikrofonba, mert ha igen akkor tudhatná, hogy bekapcsolt mikrofonnal nem 'tapsolunk'

crazyfish 2012.05.23. 16:54:11

@Pudva: Mit tudja azt?...
Arra se tudott válaszolni, h hova tűnt a nagymutter csipketerítője...:))
süti beállítások módosítása