2012.05.27.
17:08

Írta: KirschAndrás

Budapest TV - Dupla Dinamit pt. 2.

A hétköznapi dolgok néha hajlamosak különösen valószerűtlennek mutatkozni, nincs is ezzel semmi baj. A problémák ott kezdődnek, mikor az ember látószöge jobb felső sarkában Budapest TV-logót vizionál. Parapszichológusok szerint ebben a jelenségben a legkülönfélébb feldolgozatlan traumák játszhatnak szerepet: ilyen a jeti által elkövetett nemi erőszak vagy egy szíriuszi Komáromi Pisti-koncert. Ezúttal szerencsére csak a szokásos módon, a képernyőn át követhetjük figyelemmel a kíméletlen látomásokat.

Horváth Tibor - Mindennap kulcsra zárom a szívem

Ifjú STÁRunk esetében bizonyára sokan felhozzák majd negatívumként a karizma hiányát. Én pedig azt mondom, Horváth Tibor született hadvezér alkat, papucsállatkák ezrei halnának parancsára mártírhalált. Színpadi mozgásával azonban még Portisch Lajosnak is képes lenne mentális mattot adni.

07 együttes - Gyógyítsd meg a szívem

Ha az alábbi zeneszámhoz nem társulna videóklip, hajlamosak lennénk azt hinni, hogy egy arborétumi páva siratja a róka által elragadott társát. Ez pedig a legbiztosabb jel arra vonatkozólag, hogy egy hivatásos Zámbó Jimmy-imitátorral van dolgunk - ezúttal egyenesen a Kedélybeteg Rendszergazdák Nótaköréből.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr664547946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2012.05.27. 23:11:18

A zenészek elég minimálon tolják, mondjuk, a csávó mögött nehéz lenne kitűnni bármivel is.

crazyfish 2012.05.28. 00:55:47

:D
Az elsőről az jut eszem, h vajon melyik temetőből áshatták elő, és miután minden csontot kivontak belőle, elvágták a zsinórjait, beültettek egy gombaspórát az agya helyére..
Remélem a mozgáskultúráját, szalagon vagy cseppfertőzéssel minden koreográfus megkapja....:))

A második elmebajnál, a fickó sérója teljesen ledöbbentett, a golyózápor c. filmben az ilyet golyóval büntették, gondolkodni kéne a való életbe való realizálás....)))

tucano 2012.08.08. 03:02:09

Amint elindult a 07 énekesének showja, a tanti kiugrott a karosszékből és lerohant a pincébe, mert azt hitte jönnek a Lancesterek és 250 kilós láncosbombákkal szórják meg (megint) a gangot.

duke64 2012.12.16. 00:03:57

Nagy tisztelője és állandó olvasója vagyok a blognak,de most meg kell jegyeznem,hogy azért mindennek van határa!
Ez a két pályamű és előadói .........?
Tényleg elhamarkodott lépés volt Lipótmező bezárása!
Nem hiszem el,hogy ezeket az eladókat nem csak önmarcangoló,életunt,mazochista,a Taigetos szélére készülő honfitársaink nézik meg.

Hihetetlen,feldolgozhatatlan víziók ezek!
süti beállítások módosítása