2012.08.28.
23:04

Írta: KirschAndrás

Klippremier: Várkonyi "Vilibá" András - Bórkóstoló dal

Bár nem feltétlenül mulatós, mindenképpen ide kívánkozik az ország Vili bácsijának debütáló videóklipje. A dal címe megtévesztő lehet, a "bórkóstoló" kifejezés ugyanis többnyire valamiféle minőségi nedű megízlelésére enged következtetni. Hasonló víziók előidézésére alkalmas szellem azonban legfeljebb egy Boráros téri hajléktalan palackjából szabadulhat ki. Művészünk ennek ellenére zavarba ejtő hitelességgel hozza a köszönteni induló falusi alkoholbogár karakterét. Minden álmom, hogy vasárnapi ebéd után egy hasonszőrű apósjelölt kínálgassa nekem rézgálicból főzött házipálinkáját.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr194738399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.08.29. 09:14:22

Egy újabb gyöngyszem....szvsz az asztalra kirakott töpörtyűs pogácsa is különbül elénekelte volna ezt a szösszenetet...

Egyetlen értékelhető a klippben a zöld ruhás királylány, eltereli a figyelmet:))

Ja,és a kiscsoportos óvodások is grammy-díjas szöveget írtak volna erre a ritmusra...:))

A végén azért szívesen arcon b****am volna...:))

tucano 2012.10.14. 11:27:01

Kötelességem megvédeni az öreget a rá támadó muslincáktól! Nagyon nagy arc, senki sem tud úgy beszólni kocsiablakból a bögyös lányoknak, mint ő, egyszerűen utánozhatatlan!
süti beállítások módosítása