2012.12.31.
17:00

Írta: KirschAndrás

BUKÉ 2013

Az idősebb olvasók bizonyára még emlékeznek azokra a '80-as évekbeli sci-fikre, melyek jóslatai szerint a 2010-es években az emberiség kibernetikus rabszolgatartók fogságában fog sínylődni. Nos, mivel ma még nem jártam kint az utcán és nem néztem hírportálokat, kizárólag a saját nevemben tudok beszélni. És személy szerint engem ezekben a percekben kizárólag Bunyós Pityu tart kontroll alatt. Ő pedig tudat alatt arra kényszerít, hogy törjem fel egy kivénhedt operettszínész ruhásszekrényét, és legízléstelenebb zakójában induljak el a legközelebbi nyilvános szilveszteri rendezvény felé. (De természetesen csakis olyan parti jöhet szóba, ahol nem kell attól tartani, hogy a radikális állatvédők a Kék a szeme alatt megszöktetik az újévi malacot.)

Ennek szellemében kívánok nektek sok boldogságot 2013-ra, a Jó Laci betyár bajszáról csöpögjön nyakatokba a hagymás pörköltszaft!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr24989430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2013.01.03. 00:38:21

Elkezdődött hát 2013, és ezennel egy új csillag ragyogott fel a mulatós világ egén, úgy mint Barna Barnabás. Legújabb klipjében VV Évával karöltve adja elő a Bye Bye Love című Zámbó örökbecsűt. Keressetek rá!
süti beállítások módosítása