2013.02.05.
09:00

Írta: KirschAndrás

AZTAKURVAMINDENIT rovatunk bemutatja: Bütyök - Budapest TV

A Budapest TV olyan, mint a csernobili reaktor: évekkel bezárása után is érezteti hatását. És nem is akármilyen intenzitással. Azt gondoltam naivan, hogy a gagyizmus templomának sekrestyéseként már ez a csatorna sem tud olyan múltbéli lidércfénnyel előrukkolni, mely őszinte döbbenetet váltana ki belőlem. Tévedtem. A Bütyök fedőnévre hallgató STÁR iménti munkásságának hatására elmém törölte komplett gyermekkoromat. Ha megengeditek, a szokásos kommentártól most eltekintenék, elvégre a természeti katasztrófák sem igényelnek narrátort.

Most múlik pontosan feldolgozás... FIGYELEM, hardcore besorolású adaptáció:

"Vasárnap van és a víz fölött / Kajakban ül sok bennszülött"... illetve: "Csábító szép szirén / sok Éva és Irén"

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr35063291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.02.05. 11:06:51

Köszönöm. Nem tudok mást mondani.

crazyfish 2013.02.07. 11:57:42

1. Újra kellet buttolnom mert kiütötte az összes rendszert a fejembe….Az elmebetegek, debilek, retardáltak itt járnak közöttünk…..

komolyan féltem, h a művész megfázik, kicsit alul öltözötten adja elő a performanszt és malaccsöcsök nekem is vannak..:))A Parkinsonos fejrázás és a hiányos fogsor már az extra kategória…. a Cry baby 40 évvel később….

azt hittem nem lehet fokozni, de igen, amikor király valéria (a Fredie Mercury fanclub tagja, ezüstérmes pantomimes) megjelenik, Rob Halfordnak öltözve táncikál és a művész halandzsa szöveggel alázza Chuck Berry….kicsit sok is volt egyszerre…

A többiről nem is tudok mit mondani….(crying, nyugtató, mélykóma)….:
Talán ez feledteti: www.youtube.com/watch?v=uMY5VGYh2Go

AvgDvl 2013.02.13. 09:22:32

Tarr Béla titkos második élete.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.02.14. 08:49:12

az internet mélysége el nem képzelhető, ilyenkor némi betekintést láthatunk, de ez még gyanítom semmi a valósághoz képest.

elistvan 2013.02.16. 12:03:14

Nem semmi ez még a múltkori Diridári fellépésnél is súlyosabb amikor Lajsz András a Vidéki sanzont adta elő a saját stílusában a Magna Cum Laudétól. Pedig az se volt épp piskóta. Megérne egy bemutatást.

crazyfish 2013.02.17. 17:42:48

@elistvan: Tipikus "eggyel több felest ittam a kelleténél, mint kellet volna, és nagyon bátor lettem"...ez még akár élvezhető, a nyócadik pálinka után, együtt dörmögök a művésszel...:DD
Ha átlapozod a blogot,vannak itt olyan zúzók, akinek azt kívánod, bárcsak vetélt volna el a kedves édesanyja..:))
süti beállítások módosítása