2014.03.06.
21:29

Írta: KirschAndrás

Nóta TV - Esti vigadó 03.06

Mióta Fásy mester bevett szokásává vált, hogy egymás után két Apostol-dalt szerkeszt bele műsorába, elkezdtem mumifikálódni a Zeneexpressz nevezetű kulturális szarkofágban. Aki már kapott Apostol-lírát dupla dózisban, tudja, mit érezhet egy csilléket vontató felnyergelt bányamenyét. Ezért most úgy döntöttem, az Esti vigadó c. műsorral áldozom a muzikalitás oltárán:

Hogy a Kukorica Jancsinak öltözött Kredenc fellépése alatt a juhok éppen hol legelésztek, arról fogalmam sincs. Csak abban reménykedem, hogy nem voltak hallótávolságon belül egy mély szakadék közelében.

A májusfa-fetisizmusban szenvedő Sógorok egyik tagja úgy hadonászott egy feldíszített bottal, mint egy szenilis temetőcsősz. Bizonyára szemafor-jelekkel fenyegette a Nóta TV műholdját feszegető ufonautákat.

Postás Józsi egy dalt hozott antraxos boríték helyett. Legközelebb inkább ez utóbbit kérném szépen, mindennemű muzikális kommentár nélkül.

Laci betyár egy folklorisztikus freestlye-lal indított: "Amíg tudok pálinkázni elkerül a rosseb / Ráérek én leszokni majd künn a temetőbe" És ki kell ábrándítanom azon naiv lelkeket, akik szerint az általa énekelt pálinkadal kevésbé volt pusztító, mint az elhintett rímpár.

Egy pillanat erejéig azt hittem, megjött James Bond Taktaharkányból, aztán rá kellett jönnöm, hogy csak Jolly vett fel csokornyakkendőt sötét öltönyéhez.

Laci-Betyar.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr55846672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása