2014.11.22.
15:28

Írta: KirschAndrás

Klippremier: V Zolika - Budapest az egyetlen

A hírek szerint a Balaton szépségeit taglaló produkciója után keményvonalas Greenpeace aktivisták vörös festékkel öntötték le V Zolikát. A klipforgatás közben ugyanis több ezer dévérkeszeg ugrott ki a partra, egy hattyú pedig vízibicikli elé vetette magát. Miután STÁRunkat kitiltották Veszprém, Zala, Fejér és Somogy megye összes természetvédelmi egységéről, új célpontot szemelt ki magának. Szerencsére városimázs-építő produkciója a Ki mit Tube-os nevezés dacára sem kapott nagyobb nyilvánosságot, és csak ennek köszönhető, hogy Budapest nem vált egy ördögszekerektől hemzsegő zombifészekké. A videónak vélhetőleg létezik egy vágatlan verziója is, melyben a kétségbeesett árusok sorra deszkázzák be a boltok ajtajait, és a réseken át partvisnyéllel döfködik művészünket. Friss információ, hogy mióta klip napvilágot látott, az ÁNTSZ megbírságolta a dalban említett Király utcai pizzériát, mivel a feltétek között a rajzszeg is helyet kapott. Ám mikor az üzemeltetők bemutatták, miért döntöttek így, a hatóság visszavonta a büntetést.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr36923769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bilok 2014.11.24. 10:02:55

Hát ez kész, egy ilyen fogyatékoson még egy jót röhögni se lehet, az kábé annyira lenne etikus, mint egy kerekesszékest vagy egy közlekedési baleset sérültjét kiröhögni.
De a felkonf szokás szerint most is zseniális. :)
süti beállítások módosítása