2013.01.05.
14:15

Írta: KirschAndrás

Hit Single: Frizuravarjú feat. VV Éva - Bye bye lány

Ami azt illeti, a Mulatós blog elsősorban az underground STÁRprodukciókat preferálja, ebből kifolyólag  idegenkedik felkapott mémek elemzésétől. Azonban lássuk be, Barna Barnabást mellőzni hasonló gesztus lenne, mintha Miatyánk-mentes Bibliával mennénk házalni. Az analógiánál maradva: kellett már ő a műfajnak, mint a Passió végére a bakiparádé. A szemtelenül jóképű úriember kiváló érzékkel ismerte fel, hogy megfelelően szuggesztív előadásmóddal a legelcsépeltebb mulatós szerzeménnyel is a STÁRvilág részese lehet. Ha azonban ezen próbálkozása zátonyra futott volna, akkor sem lett volna oka elkeseredni. Feltehetően ugyanis hiánycikk az olyan művész, aki animátori beavatkozás nélkül is megállta volna a helyét a Macskafogó folytatásában. Barna(bás) azonban biztosra ment: felbérelt egy olyan celebritást, akinél már csak Müszi úr lett volna aktuálisabb (és rokonszenvesebb) kabalafigura. Ez alapján biztosra vehető, hogy a szereplőválogatáson a hajhagymák száma közötti kontraszt volt az elsődleges szempont.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr174999178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2013.01.07. 21:37:30

Állítólag ezt a fantasztikus zenei alapot Alekosz szerkesztette háttal, sötétben, kétszáz méterről, erősen illuminált állapotban egy C64-es szuperszámítógépen.
süti beállítások módosítása