2011.12.30.
15:32

Írta: KirschAndrás

BPTV - Dávid Sándor fenyít!

Amellett, hogy új fejezetet nyitottak a dadaizmus terén, a Budapest TV műsorainak nyilvánvaló érdeme volt, hogy megreformálták a "technika ördöge" kifejezés jelentését. Ha valaki egy tényfeltáró könyvben azt írná, hogy a notórius csatorna technikusai tengerimalacok voltak, csupán azért kételkednénk benne, mert ők vélhetőleg profibb munkát végeztek volna. Dávid Sándort ugyebár amolyan galamblelkű amorozóként ismertük meg, aki performanszaival nagyban hozzájárult a sarkvidéki gleccserek visszahúzódásához. A szakemberek azonban még őt is sikeresen kihozták a sodrából. (Mellesleg 1.01-nél és 1.07-nél megfizethetetlen momentumoknak lehetünk szemtanúi!)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr393507125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsanka · http://csombor.blog.hu 2011.12.31. 18:58:32

Nausea, a blogod még mindig kurva jó!!!!!
Egyszerűen nem lehet betelni ezekkel a gyöngyszemekkel. Sajnos erről az élő adásban lemaradtam, úgyhogy külön köszönet a megosztásért.

P.Éva 2012.01.02. 19:46:15

Szívből Gratulálok!! Dávid Sándor & Rák Kati színművészek "duett" éneklésükhöz! és előadásukhoz! Nagyon "Király" "Imádjuk" ezt a videót!!----------------------------------
süti beállítások módosítása