2012.02.06.
23:02

Írta: KirschAndrás

3 perc hírnév a BPTV-n

A következő szösszenet némileg elüt a jól megszokott irányvonaltól, ám a Mulatós Blog virtuális formaldehidként funkcionál a Budapest TV összes letűnt STÁRja számára. Ennek szellemében következzék egy ifjú művésznő zsugorfóliázó gépet megszégyenítő színpadi kisugárzással. Mellesleg nem elképzelhetetlen, hogy egy tiltott orvosi kísérletnek lehetünk szemtanúi, a performansszal pedig katatón betegeket próbáltak gyógyítani... Az egybegyűltek állapotát elnézve szerény sikerrel. Sőt, az előadás hatására vélhetőleg további öt évet kell várniuk arra, míg csoportosan vívhatnak majd paintball-bajnokságot. Ami pedig a művésznőt illeti: ezzel a kamerába tekintgetéssel arra született, hogy epizódvégi szentenciákat süssön el a Szomszédokban. (Mondjuk egy énekórai mészárlásról Vágásiné iskolájában.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr824073332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.02.09. 09:12:59

nausea!...most már meg kéne találni azt a helyet, ahol ezeket a véglényeket tenyésztik...ha a syryuson van, akkor is...
Viszont, a közönség jobban tetszett....szinte hallom a szerkesztő utasítását.." aki meg meri mozdítani a fejét az előadás alatt, az pofán lesz baszva"....:))

crazyfish 2012.02.09. 09:13:49

...és hol van beígért slágergyuszi videó??!!:)

KirschAndrás 2012.02.09. 15:50:29

@crazyfish: Néhány Youtube-komment szerint Sláger Gyuszi immár Amy Winehouse-zal játszik egy zenekarban:((( Remélem, egy színarany Casio-szintetizátor is díszíti a sírhelyét.

crazyfish 2012.02.09. 16:59:20

Nemááá:(((((...a mester nem mehetett el!!!!
Igen a casió cég saját halottjának tekintheti...akárhová is került, ott nagy a vidámság!!
R.I.P(ha igaz a hír)
süti beállítások módosítása