2012.02.25.
12:07

Írta: KirschAndrás

Hit Single: L. Miki - VV Fecó dal

Akadnak művészek, akiknek az sem okozna különösebb problémát, ha sziámi hatosikrek szétválasztásáról kellene értekeznie mulatós taktusokban. Nos, L. Miki vélhetőleg ciánozott kakasherét majszolt volna szégyenében, ha egy Való Világos STÁR dicsőítése próbára tette volna kreativitását. A kiválasztott személyek és időtálló dalszerzemények védjegye, hogy sorsuk immár születésük pillanatában megpecsételődik. Nos, borítékolható, hogy a VV Fecó dal útját bezúzott laptopképernyők és kettéharapott hangszórók fogják szegélyezni. Ami pedig a segítő szándékot illeti, L. Miki nem más, mint a mulatósszíntér válasza a Sport szeletes rasztafárira. Ha zenészünk egyszer egy Mancs-kaliberű mentőkutya képében reinkarnálódik, a törmelékek alá szorult áldozatok garantáltan lepacsizhatnak majd a Föld magjával.

UPDATE! A tegnapi VV Attila - VV Fecó párbaj végeredménye: 77 - 23% Szép volt, Miki!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr404201751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.02.26. 23:25:08

Amióta van számítógép és zenei programok illetve a szintikbe zenei alapokat tesznek, azóta a B12 trackra írtak vagy kismillió számot, ez is vehetne egy nyugtató savfürdőt....

Azt szeretem mikor ezek a félcédulás torzszülöttek úgy nyilatkoznak hogy "mi zenészek" mintha tudnák mit is jelent ez a szó...:))
süti beállítások módosítása