2012.07.04.
09:10

Írta: KirschAndrás

Hit Single: Daavid - Kecskebéka

Előbb iszom én francia krémlikőrt Bunyós Pityu Kossuth-díj átadó afterpartyján, mint hogy valaki egy ismeretlen előadót mutasson nekem a Házibuli/Pertu Parti STÁRgárdájából! Kiváltképp, ha az illető neve már évek óta szerepel a szinonimaszótárban, közvetlenül a "bohóctréfa" kifejezés mellett - gondoltam mindeddig naivan. Ám bevallom töredelmesen, az algír berber makákók bélbolyhairól hosszabban tudnék értekezni, mint Daavid zenei előéletéről. Erről a performanszról viszont kénytelen vagyok megemlékezni. 75 év átlagéletkorú közönség előtt mellbimbóját nyalogató szomszédasszonyról énekelni ugyanis olyasmi, amire hiába is keresném a megfelelő kifejezést. Talán ha keresztüldöfném a fejemet egy csincsillával, az megfelelő reakciónak számítana...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr804627004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.07.04. 11:08:27

Ez megerősíti a gyanúm, h toborzás folyik a kisegítő iskolákban, és a debilek között...
Krisztus urunk hiába szenvedett a keresztfán, ezt az elmebeteget kellet volna megkorbácsoltatnia Pontius pilátusnak..talán más irányt vett volna az emberiség történelme...:))
süti beállítások módosítása