2012.07.08.
14:32

Írta: KirschAndrás

STÁRkellékek: A napszemüveg

Egyes elméletek szerint a mulatós színtér korántsem valóságos, csupán egy böllérek által kifejlesztett Mátrix részét képezi. Ennek pedig egyenes következménye, hogy a STÁRság és a napszemüveg intézménye megbonthatatlan egységet alkot. Az efféle színpadi viselet esetében rendeltetésszerű használatról aligha beszélhetünk... hacsak nem hadonászik valaki az első sorban egy hegesztőpisztollyal vagy egy UV-sugarakat lövellő kolbásszal. A napszemüveg egyedüli funkciója - legalábbis mulatós előadók esetében - tehát nem lehet más, mint hogy növelje a színpadi imidzs humorfaktorát. No, de kinek jutna eszébe még egy réteg betonnal megerősíteni a Kínai Nagyfalat? Lássuk a legszemléletesebb példákat!

Akiknél a napszemüveg magától értetődő viselet:

L'amour együttes

Meg nem erősített hírek szerint Csonka Didi puszta fogínyével ejtett halálos sebet a szülész-nőgyógyászon, aki világrajötte után le akarta venni róla a sötét szemüveget. Bár érzéseink szerint az ominózus kellékkel egy fajta szicíliai életérzést szeretne a produkcióba csempészni, sokkal inkább asszociálnánk róla egy juhászbojtár által rajzolt X-Men karakterre.

Bódi Guszi

A nagyecsedi Penge napszemüveg nélkül olyan lenne, mint egy magyarnóta klip muskátli nélkül. Guszti szeme immár olyannyira megszokta a sötétséget, hogy alkalomadtán egy vak fülesbagolynak is felajánlhatná retináit. (Kiváltképp, hogy szemüveg nélkül megannyi közös külső vonást is ápol ezzel a fajjal.)

És akiknél a napszemüveg legkevésbé sem obligát kellék:

Komáromi Pisti

Íme az élő példa rá, hogy egy maréknyi fröccsöntött műanyag a törvény szolgájából is képes Terminátort csinálni. Igaz, ő nem fegyverekkel, hanem hangszálaival likvidálja célpontjait. És bár a Steve Wonderes fejmozgás automatikusan vakságra utal, egyértelmű, hogy itt inkább a siketség esete forog fenn.

Sláger Tibó

Tibó ízig-vérig magyar mivoltát eszünk ágába nem lenne megkérdőjelezni. Azt viszont biztosan állíthatjuk, hogy a "ne tetézd!" felszólítás jelentésével ezzel együtt sincs tisztában. Vagy ha nagyon is tisztában van vele, akkor bátran kijelenthetjük: egyetlen olyan jóakaróval sem rendelkezik, akinek figyelembe venné építő jellegű kritikáit.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr364634081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2012.07.08. 18:38:59

A baseball sapka + napszemüveg kombót sosem értettem.
Egyébként meg nem akar kikopni ez a "zenei" műfaj végre? Kurvára unom, hogy a szomszéd állandóan ilyen szart hallgat :/

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.07.08. 19:02:18

@Kőmíves Kelemen:

Én laktam Zoltán Erika rajongó mellett, na az volt kemény, nem a kád széle...

efi 2012.07.08. 21:08:46

Igen, jöhet egy cikk a fejre szegezett baseball sapkásokról is.

Townsend 2012.07.08. 21:13:36

Az én szomszédom Pataki Attila fan. Várom a részvétnyilvánításokat.

crazyfish 2012.07.08. 22:29:57

@Kőmíves Kelemen: A hiányos hajzat tehet róla, azt hiszem, a napszemcsi a keménységet akarja szimbolizálni (valamelyik amerikai filmbe látta)

Tudok 1-2 deathmetal cd-t, amitől garantáltan öngyilkos lesz a szomszéd macskája:))

crazyfish 2012.07.08. 22:37:55

Sláger Tibónál nem tudom eldönteni, h most ö a kistérségi Neo, vagy Smith ügynök csapatát erősíti...:))

KirschAndrás 2012.07.10. 19:57:43

@crazyfish: Smith ügynök lesz az, észak-koreai programozók prezentálásában.

crazyfish 2012.07.10. 20:07:40

@nausea: Ok...de valamit elbaszottul elütöttek a klaviatúrán:))
vagy kim ir szent akarták klónozni...de az áramszünet pont rosszkor jött:)
süti beállítások módosítása