2012.07.10.
09:10

Írta: KirschAndrás

Hit Single: Magic Of Music - Egy éjszaka Bangkokban

Ugye, mindenki fel tudja idézni a költséghatékony sci-fik/horrorok azon jelenetét, amikor a kisvárosi tahó odamegy az űrlényhez/génkezelt rovarhoz, és így szól hozzá: "hé, seggfej, tegnap volt Halloween!" Nos, egy hasonló találkozásnak többször van pozitív kimenetele, mint amikor mulatós (körökben mozgó) STÁRok szarrá játszott slágereket magyar szöveggel látnak el. Ha létezik valaki, aki Lui és Pataky Attila vonatkozó produkciói után még kételkedne ebben (remélhetőleg ilyen kreatúra még Dr.. Moreau laboratóriumában sem leledzik), annak itt a Magic Of Music. A formációt három húszas éveiben leledző fiatal alkotja, amit egy laikus meglehetősen hitetlenkedve fogadna. Tudniillik, hasonló sorok feléneklésének az Alzheimer-kór alapvető feltétele. (Még ha a szöveg nem is feltétlenül az ő lelkükön szárad.)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr514638436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2012.07.10. 23:15:33

Tudniillik, ezt a "dal" "szöveget" ötös Johnny motyogta, miután lezuhant a toronydaruról, és lemerült az akkumulátora. De az ominózus jelenetet kivágták a filmből, ugyanis tizenhat ország médiahatósága előre kilátásba helyezte, hogy betiltják a kópiát, ha benne hagyják ezt a gondolkodó emberi mivoltot megkérdőjelező dadaista monológot.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2012.07.11. 00:54:35

"Thaiföld, itt rengeteg a maláj és mind mosolyog rád, ez szabály."

Bazeg, én szerettem ezt a számot.

crazyfish 2012.07.11. 09:40:37

@Püspök utcai gombaszedő: persze, mert vidám és életigenlő!!..:))
Amúgy a playback nem nagyon megy a gyerekeknek...

crazyfish 2012.07.19. 12:10:10

Nausea: Egy új csillag tünt fel a pop egén a logopédia és a tébolyda fodrászata közös szponzorációjában, de beszállt a helyi secondhand nagyker is....

www.youtube.com/watch?v=by6WM3yGK3Y

irjál vazze!!!:)))

crazyfish 2012.07.19. 12:14:51

@crazyfish:
De itt van egy daloló hobbit is..:)
süti beállítások módosítása