2012.08.01.
14:00

Írta: KirschAndrás

Klemy metamorfózisa

A mulatós STÁRokkal kapcsolatos biológiai/kémiai fejtegetésemet mérőeszközök hiányára és bátortalanságra hivatkozva mindeddig hanyagoltam. (Ember legyen a talpán, aki ki merne tépni egy szálat Laci betyár bajszából csak azért, hogy bizonyítsa genetikai rokonságát a mongúzokkal.) Annyit azonban egészen biztosan kijelenthetek, hogy Klemy az elmúlt években nem került kapcsolatba a formaldehid nevezetű vegyülettel. Ellenben fény derült abbéli szuperképességére, hogy egyetlen esztendő leforgása alatt ötöt képes öregedni.

2007-ben művészünk úgy festett, mintha imént szabadult volna a csirkekeltetőből.

2011-re azonban már úgy festett, mintha a Négy Mancs-aktivisták az imént szabadították volna ki a szájából az évekre bent felejtett tömőcsövet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr854689192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.08.01. 14:20:28

Te...ez ugyanaz az ember??...az elsőn a madárijesztő cirok seprűvel a fején az érettségiző öltönyébe mórikálja magát....

A másodikon a kitömött rob halford, disznópörzsölővel fazonírozott séróval, kap sérvet...:))

Viszont feltűnt, a háttér táncosok szegényes koreográfiája, ami inkább hajaz egy epilepsziás rohamra...vagy a vietnami tornaóra anyagát szeretnék vegyíteni a gyógytorna bizonyos elemeivel..:))

Szép managalicára hízott a müvész Úr....
süti beállítások módosítása