2012.10.03.
14:42

Írta: KirschAndrás

Tóth Éva és Leblanc Győző

Az operett Bonnie és Clyde-ja eddig érthetetlen módon kimaradt a blog felhozatalából, pedig a STÁRduó számos szempontból unikumnak számít. Pl. társaságukban egy Szűz Mária arcképével dekorált uzsonnadoboz totálisan elvesztené giccses jellegét. Előadásmódjuk a hallgatóságot a legkülönfélébb népnemzeti hallucinációkra készteti: az ember pl. önkénytelenül is elkezdi partvisnyéllel hessegetni a háztetőre sereglő pávákat, még mielőtt megroggyanna a tartószerkezet.És ekkor még egy szót sem ejtettünk az életre kelt miskakancsók és csikóbőr kulacsok heves orgiáiról.

Leblanc művész úr feltételezhetően ugyanazon akadémián szívta magába a csábítás művészetét, mint Dávid Sándor. Ha tehát valaki legyártaná a Szíves bocsok 80-as korosztálynak szóló verzióját, ő is jó eséllyel indulhatna a szereplőválogatáson. A csokornyakkendő mellesleg olyan indikátor, melynek segítségével a legbiztosabb jóslatokat vetíthetjük előre: pl. biztosak lehetünk benne, hogy viselője hamarosan áriázni, rosszabb esetben kánkánozni fog. Ugyanakkor az illető enyelgés közepette olyan tekintettel bámul majd fel a stúdió reflektoraira, mintha egy ott alvó pandabébi örökbefogadását fontolgatná éppen.

(Figyelem, a következőkben extrém operatőri munkának lehetünk szemtanúi, ezért a videó megtekintése során tengeri betegség léphet fel.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr814814856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2012.10.03. 09:52:20

Nagyon örülök, hogy végre Leblanc Művész Úr is megkapta a megérdemelt CSILLAGJÁT a Minőségi Muzsika Hazai Hollywood Boulevardján, a Mulatós blogon!

crazyfish 2012.10.04. 11:39:41

valahonnét ismerős ez a hang az érdekes Á betű...
Aha...csókos miska énekelt így...biztos egy volt az énektanárjuk..:))
süti beállítások módosítása