2012.12.03.
14:20

Írta: KirschAndrás

A megújult Mulatós blog bemutatja: Ernesto

A mulatós műfaj legendásan toleráns célközönséggel rendelkezik. Hogy a publikum muzikális fájdalomküszöbe olykor műholdakba ütközik, az már régóta ismert tény. Mindemellett a kedvenc előadóik esetében a STÁRalkat teljes hiánya sem számít hibának - sőt, olykor a legalapvetőbb elvárások egyike. Nos, Ernesto ebből a szempontból tökéletes művész. Fizimiskája alapján joggal gondolnánk, hogy civilben házőrző tacskók elleni harcászatot oktat vízóra-leolvasók részére. Persze felfedezhetjük benne Bódi Guszti törvénytelen unokabátyját is, aki családi átokban részesült, miután több fellépésen bádogkanna helyett miskakancsóval jelent meg.

Mindenesetre a kisugárzás hiányáért a laikusokat is kárpótolhatják STÁRunk védjegyszerű külső jegyei. Ilyen pl. az Ambrus Attila-szakáll vagy az inverz Máris szomszéd-frizura. Utóbbi elmaradhatatlan kelléke a masszív frufru, melynek segítségével akár ereszcsatornákon is képes megkapaszkodni. Ugyanakkor sajátos showelemmel dobja fel performanszait: míg mások pirotechnikát alkalmaznak vagy táncoslányokat vetnek be, addig Ernesto... izzad. De nem is akárhogy: egyetlen koncertje alatt termelt verejtékmennyiségében meg lehetne párolni egy komplett gnúcsordát. Bizarr szuperképességek ide vagy oda, az alábbi dal hipnotikus refrénjének hatására bármikor cserlénénk vele.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr704938581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka 2012.12.03. 09:46:12

Az unott arccal tapsoló közönség a legjobb, meg a durván elcsúszott playback :)

crazyfish 2012.12.03. 11:35:07

Na végre...a frufru tényleg nagyon fenyít:))...plusz vehetett volna egy atlétát is...
süti beállítások módosítása