2012.12.08.
18:33

Írta: KirschAndrás

Feldolgozások, ahogy csak Pisti tudja

Mindeddig megalázóan kevés figyelem irányult arra, kedvenc rendőr dandártábornokunk miként is formál világslágereket a saját képére. Kizárólag ez indokolhatja azt a tényt, hogy a köznyelvben nem terjedt el a következő átkozódási formula: Dolgozzon fel téged a Komáromi Pisti! Lássuk hát STÁRunk azon műveit, melyek hatására az eredeti előadók garantáltan átértékelnék élet(műv)üket.

Nélküled

Mariah Carey házi szerzője is hasonló hangszerelésben játszotta volna fel a szerzeményt, ha egy paradicsommadarak násztáncát illusztráló pszichedelikus rajzfilmhez kellett volna zenét szereznie. És bár a napszemüveg kétségtelenül öltöztet, egy hasonló dalszerzemény közben sokkal inkább indokolt lenne a fülvédő viselete.

Hello

Már a Lionel Richie-féle eredeti szerzemény is azt az érzetet kelthette a hallgatóban, mintha éppen egy vattacukros tartályba zuhant volna, ám Pistink ezt is képes volt tetézni. Nyílt titok, hogy általa prezentált verziót egy romantikus selyemmajom komponálta egy marcipánpáva társaságában. Az ehhez társuló PowerPoint prezentációt pedig jobbára tengerbiológusok szokták bevetni, ha éppen le akarják csapolni egy kékbálna összes nyálát. (Más kérdés, hogy ezek után garantáltan partra veti magát a szerencsétlen állat.)

A felkelő nap háza

Téved, aki azt hiszi, hogy Pisti csak hígítatlan muzikális kiwiszörp előállítására képes! Ha kell, előjön belőle a fékevesztett rockszörny, és letépi egy Valentin-napi plüssmackó fejét. Persze ezen művelet közben sem képes visszatartani védjegyszerű mosolyát - véleményünk szerint ez az egyedüli oka, amiért nem ajánlottak neki frontemberi pozíciót egy norvég black metal formációban. A House Of The Rising Sun az eddigi évek során több megpróbáltatáson esett át, mint egy észak-koreai katonaszökevény, ám viszontagságai ezzel a verzióval sem igazán érnek véget.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr344954514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.12.23. 21:32:42

Hali Nausea, Kellemes Ünnepeket!!

Néhány gondolat a művészről(nehéz lesz, már annyi mindent írtak):D

1.Nem értem a vonzódást ehhez a kamionsofőr imidzshez..úgy látszik rávulkanizálták a fejére a b. sapkát, a napszeműveg a művész könnyeit fogja fel, azt hiszi,h ő a steve wonder...pozitívum a táncikáló hölgy, vele lehetne mit kezdeni...

2.Megint egy szirupos átirat, pistám kismillószor állt sorba amikor a romantikát osztogatták...a klippet az ötvös utcai óvóda kiscsoportja követte el, véletlenszerűen lenyomott billentyűk nyomán...

3.Na ez a komplett gyalázat kategória, a zenekar a hejővencsellő TMK-s brigád, permetezőlétől bekarmolva imitálja, h zenél, mikor csak a számítógép nyomja, amit elbugáztak a halálcsillag vezérlőjéből...a hegesztőpajzs fölött állandóan kinéző debil láthatóan nem tudja melyik bolygón is lehet, a dimenzió közti ugrás valszeg egyszerűbb lesz, mint hangot kicsiholni a deszkájából...:DD

Jövőre veletek ugyanitt!!!
süti beállítások módosítása