2012.12.26.
18:50

Írta: KirschAndrás

Karácsony Gáti Pállal

A mulatós műfaj képviselői nincsenek tekintettel senkire és semmire. Ha a világvége valóban eljött volna, még a meteorok pusztítása közepette is dajdajoztak volna az atombunkerben. (Egészen addig, amíg valaki fejbe nem verte volna őket a restiből megmentett "hitel nincs" táblával.) Majd pont karácsonykor köteleződnek el a csendespihenő intézménye iránt! Legtöbbjük szemszögéből Jézus születésnapja semmiben nem különbözik egy cigányvajda tejfakasztó bulijától. Azért ne legyünk igazságtalanok, a karácsonyi időszakban némi áhítat is vegyül dalaikba. Legnagyobb szerencsétlenségünkre.

Nem kétséges, hogy Gáti Pál előző életében örvös medve volt egy ukrán vándorcirkuszban. Társai vélhetőleg már ekkoriban is kiközösítették, mert túl meghitten és érzelmesen rollerezett a porondon. Most ugyanezt a hangulatot pusztító karácsonyi atmoszférával súlyosbítva zúdítja nyakunkba, a 0.37-nél hallható spoken word betéttel pedig kíméletlenül lefejez minket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr924982306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása