2013.01.06.
20:54

Írta: KirschAndrás

Vasárnap esti chill out Csóré Bélával

Ha valamely ismerősünket azon kapjuk, hogy vasárnap este Csóré Béla-szövegeket elemez, nagyon kérném, hogy vegyünk komolyan a problémát! Ne hagyjuk egyedül, valamint házipatikájából távolítsuk el az altató, nyugtató hatású készítményeket! Beszélgessünk vele, éreztessük, hogy fontos számunkra! Ezúttal azonban egy speciális mondanivalóval rendelkező darabbal van dolgunk: a szerzemény ugyanis egy annyira eseménytelen sztorit boncolgat, hogy Tarr Béla haját tépve könyörögne a megfilmesítés jogaiért. Ha költészeti szempontból vizsgáljuk a szöveget, önkéntelenül is rá kell csodálkoznunk az ABCD rímképletben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr505002034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.01.06. 21:57:14

Ez az "ABCD rímképlet" duma #mademyday, na meg persze az se gyenge, hogy stimmel. Feleségem most egy hétig röhögni fog a buszmegállóban (haját tépi a szél).
süti beállítások módosítása