2011.10.06.
08:53

Írta: KirschAndrás

Lemezbörze All Stars - Bakeliten nevelkedtünk...

Bár a következő videó önmagában nem feltétlenül vág a blog profiljába, azért mégis csak felbukkannak benne ide illő elemek. Ráadásul a maga öt percével is van annyira megrázó, mint a Táncos a sötétben. Aki képes János apostolt meghazudtoló látomásokra, bizonyára lepergett már lelki szemei előtt egy We Are The World-kaliberű kollaboráció a mulatós műfaj nagyjaival. (Hasonló esetben a karitatív cél nem lehet más, mint a száj és körömfájás, valamint a kólika áldozatainak megsegítése.) Nos, a Lemezbörze (Plusz) magazin nem volt rest összetrombitálni a hazai zenei élet legkülönfélébb képviselőit, épp hogy Sebő Ferenc nem állított be a felvételre tekerőlantjával. Nos, valahogy így jött létre minden idők egyik legszuggesztívebb himnusza... Bár a refrén teljességgel lehengerlő, ha esetleg marad még lelki erőnk, 1.45-től koncentráljunk keményen! Aki észreveszi a vágást Kalapács Bivi és a Dupla Kávé között, negyven évre szóló munkaszerződést kap a DreamWorks stúdiótól.

(A videót adatvédelmi okokból nem lehet beágyazni, úgyhogy itt tessenek megtekinteni!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr123281661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GL-581 g 2012.01.21. 20:56:44

"Aki észreveszi a vágást Kalapács Bivi és a Dupla Kávé között, negyven évre szóló munkaszerződést kap a DreamWorks stúdiótól."

LOL! Legalább ne ugyanabba a mikrofonba énekeltették volna őket! Még a háttér is alig mozdul el váltás közben. :DDD
süti beállítások módosítása