2012.01.03.
14:05

Írta: KirschAndrás

Hit single: Wörös - 2 gramm

Az underground roma pop látszólag egykaptafás műfaj: konferanszában az aktuális előadó elmondja, hogy a dal Péti-Lakatos Marlonbrandónak, gyönyörűszép fiának, Ártuditunak, és csodálatos, terhes szép feleségének szól Salgótarjánra. Majd miután az áldás hatására a címzett nyakában fityegő Szűz Mária oltárfestmény könnyezni kezd, a művész belecsap a szintibe, és hosszasan ecseteli Farkas-Csintó Vadangyal iránti szívfájdalmát. Akadnak azonban kivételek. Wörös dala - ha kimondatlanul is - nem szól másról, mint hogy milyen is az, mikor az ember egy fejsérülést követően Tony Montanának képzeli magát. Ha mellesleg általános iskolai osztályfőnökként drogprevenciós előadást kellene tartanom, lejátszanám a szerzeményt a következő kommentár kíséretében: "Nem a halál a legrosszabb dolog, ami drogok hatására történhet veletek."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr583515989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.01.04. 13:20:53

B+...rám kellet hívni az ügyeletet!....:))
kiment a vér a fejemből...a testem így védekezik a külhatások ellen, azonnal el viszi a vért a hallószervektől és az agytól...epic...
süti beállítások módosítása