2012.02.05.
21:49

Írta: KirschAndrás

Vasárnap esti chill out Tilinger Attilával

Ha a Kaszás-Tilinger duó alkotómunkára vetemedik, akkor munkásságuk célja - tudat alatt(?) - nem más, mint hogy a hallgatóságuk minél jelentősebb hányada ismerkedjen meg a fagyálló folyadék ízével. Feltéve, ha nincs a padláson olyan gerenda, melyre stabilan felfüggeszthető egy erős vontatókötél. Nos, a szóban forgó darabot sem véletlenül nem illették a Shiny Happy People címmel. Ám sajátosan értelmezett romantikában ezúttal sincs hiány... legalábbis hasonló érzés tölti el azt az embert, aki lefojt három üveg sűrítetlen kiwiszörpöt.

És ha már romantika: a téli hold láttán az ábrándozó ember joggal hiányolja egy farkasfalka hegyekből felharsanó vonyítását. Ellenben adjunk hálát az istennek, hogy erre a vadon élő pockok nem éreznek késztetést! Ellenkező esetben hasonló vokális hanghatások szűrődnének be a távoli erdőkből:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr574069195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punker01 2012.02.05. 22:03:26

Valaki mondja már meg neki,hogy ne ragadjál mikrofont.

crazyfish 2012.02.06. 22:05:45

B+ ettől még Bambi is inkább patkánymérget zabálna...:))
A kis hableány venne egy savfürdőt...:))
süti beállítások módosítása