2012.05.01.
15:38

Írta: KirschAndrás

Melós egyveleg

Egyes teóriák szerint a munka ünnepén a micisapkákon elhelyezkedő bojt adóvevő szerkezetté alakul át, így viselőik gondolatátvitellel is képesek kommunikálni egymással. (A mentalista szakirodalom ezt a képességet "kistérségi shining"-ként emlegeti. A leggyakoribb üzenet pedig így hangzik: "Uccu baszod, igyunk!") A következő összeállítással a munkában megfáradt parafenoméneknek szeretnék kedveskedni:

Pataky Attila: Az a rendes iparos

A kérdés adja magát: mennyire hangzanak hitelesen ezek a sorok a miskolci Fox Mulder szájából? Hiszen hősünk először Kék Osztriga-kompatibilis bőrszerkóra, majd zebracsíkos zakóra cserélte a kék szerelőoverallt. Hát mondok én valamit a kételkedőknek: Attila király akkor is megmaradna a magyar melósok szellemi szolgálójának, ha vakondszőr szkafanderben verné a sámándobot az operabáli színpadon. Pörköltből és nokedliből gyúrt lénye ugyanis nemes egyszerűséggel ellehetetleníti, hogy elszakadjon a munkásosztálytól.

Bunyós Pityu: Máma egy kicsit mulatunk

Ugyan, ki ne álmodozott volna róla, hogy az üzemi büfében feles kevertet harapjon Bunyós Pityu társaságában, majd végigdugják a pajtadiszkó hölgyállományát? (Egy hasonló projekt sikerrátáját vélhetőleg jelentősen növelné, ha a szórakozóhelyen tartózkodó lánykáknak STÁRunkat idomított grizzlymedveként vagy bokszoló kenguruként mutatjuk be.)

 Feri és az anyósa: Jenő, a szögbelövő

Bizton állíthatjuk, hogy az ambíció színarany Buddha-szobrát nem a Feri és az anyósa project frontemberéről fogják megmintázni. Tudniillik, a történelem azt igazolja, hogy a szellemi vezetők érdeklődési köre az esetek túlnyomó többségében túlmutatott a pinán és a pián. Nos, Feri hasonló veszélynek sosem volt kitéve. Kivéve talán ezt az egyetlen esetet, mikor is egy nívós foglalkozást foglalt dalba, persze csilingelő hangú anyósa ezt sem hagyta szó nélkül.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr874482484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2012.05.08. 23:01:03

Na azé':))
Lassan ki lehetne adni könyvben a felkommokat...van egy-két klasszikus "amstedtti rém kolbászfüstölöje" és társai amin beszartam a röhögéstől...

Sláger Gyuszi is hiányzik, kicsit hallgattam...:))
A feri és az anyósa számon elgondolkoztam, mint felvilágosító tananyag kombinálva a házasság borzalmaival és egy csipetnyi kalapács használattal...de inkább iszok marólúgot..:))

KirschAndrás 2012.05.08. 23:17:52

@crazyfish: A nap felfedezése: Feri már korántsem akkora STÁR, mint fénykorában, de azért továbbra is aktív!

www.youtube.com/watch?v=Igc19nV2UeM&feature=related

crazyfish 2012.05.09. 14:41:40

@nausea: Sokat vesztett a csillogásból a szőre....:))...biztos eszik elég wisthkast??
És hol van a The Hutt?? Megtért Jabbához és a boldog Hutt mezőkön riogatja az orkokat??
Elvesztette a fiatalos báját a produkció...
Én egy középkorú villanyszerelő és debil társai ámokfutását látom...:))
süti beállítások módosítása