2013.03.05.
13:40

Írta: KirschAndrás

A Fásy Univerzum legújabb STÁRjai

"Mégis mi visz rá téged erre?!" - a Fásy Mulató/Zeneexpressz rendszeres nézői bizonyára többször hallották ezt a kérdést ismerőseiktől, mint a fakír, aki U-szeget ver herezacskójába, majd akkumulátorsavval gargarizál. Biztosra vehető azonban, hogy kielégítő választ egyszer sem tudtak adni. Mint ahogy az is, hogy a Nóta TV-vel nem rendelkező rajongókat sokként érte a bejelentés: a műsor az ominózus csatornára költözik át. "Mi lesz a következő, amit elvesznek tőlünk? A VÍZ?! A LEVEGŐ?!" - hangzott a jogos felháborodás. Nos, ezen sorok lejegyzője is úgy viseltetett a Zeneexpressz iránt, mint a haditudósító, aki nemcsak hogy hozzászokott a mustárgázhoz, de idővel már élni sem bírt nélküle. Nos, nem csoda, hogy őt is megviselte a műsor megvonása. Ellenben nem volt rest utánanézni, milyen fellépőkkel is gazdagodott a Fásy-istálló azóta.

Tuti Duó

Ugye, mindannyian egyetértünk abban, hogy egy hasonló formáció üvölt egy ún. eredetmítoszért? Íme: A Blues Brothers két törvénytelen tagja bemutatta zenei elképzeléseit kollégáinak, akik retorzió gyanánt húsz évre tyúkólba zárták őket. Az eltelt idő alatt különösebb zenei fejlődésen nem estek át, leszámítva, hogy egyikük megtanult gitáron hegedülni.

Triász

Az Irigy Hónaljmirigy humorfaktora egy jó ideje már a chilei bányakatasztrófáéval vetekszik, így talán bocsánatos bűn, hogy a parodista önmagát kezdte el parodizálni - mondhatnánk némi minimális rosszindulattal. Valójában azonban ez a műfaj tökéletesen megállná a helyét negyvenedik osztálytalálkozókon, ahol mindenki túlontúl megilletődött ahhoz, hogy össznépi vonatozást kezdeményezzen.

Heller Tamás

A Mulatós blogban az Érdemes Művész olyannyira gyakori jelenség, mint Kovi-filmben a lakásszentelés. Heller Tamás azonban nemcsak a színészként, de humoristaként is elvitathatatlan érdemekkel rendelkezik: pl. nélküle és Mikroszkóp Színpados kollégái nélkül a magyar szórakoztatóipar csupán a negyven évvel ezelőtti szinten rekedt volna meg. Könnyen előfordulhat, hogy az énekesi pályára nem holmi rosszakarója beszélte rá, sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy egyéni kezdeményezés volt.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr555117284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2013.03.06. 00:33:49

Nausea!
Asszem kaptál alapanyagot, eleget...
A fásy teheccségkutató versenyzői már fenn vannak a website-n!!!!

KirschAndrás 2013.03.06. 00:50:24

@crazyfish: Ne is mondd, a bőség sosem tapasztalt zavarával küzdök!

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.03.06. 14:35:25

módosítanám: meghallgattam a többit, azok is.

elistvan 2013.03.15. 14:23:22

Igaz nem a témához tartozik de lehetne egy post arról a bazilikakilincs orrú vörös csajról aki minden Házibuli Attiláról/Diridári fellépésen ott van a közönség sorai közt. Ezeknek nincs normális élete?

elistvan 2013.03.15. 14:25:53

A kérdéses hölgy: 0:47-nél tűnik fel a videó jobb felső sarkában kék pólóban. A hajszínéhez hűen illő felszínnel. (mint aki nagyon szereti a piát csak nem bírja.)
süti beállítások módosítása