2013.09.02.
22:25

Írta: KirschAndrás

AZTAKURVAMINDENIT rovatunk bemutatja: Zeusz - Zárjon be a gyár

Mr. Rick Zárjon be a gyár című slágere a 90-es években kanalas orvosság volt a fülnek. (Értsd: szimplán iszonyú, mindennemű gyógyhatás nélkül.) Egy hasonló kaliberű szerzeményt tönkretenni egyenértékű azzal, mintha megkísérelnénk elcsúfítani a nagymuter égszínkék kerti törpéjét. Ám - mint azt a Zeusz együttes példája is mutatja - korántsem lehetetlen küldetés. A "színpad" szélén ágaskodó karácsonyfa alapján akár arra is engedhet következtetni, hogy ajándéknak szánták a dalt. Jövő karácsonykor mivel tetszenek minket meglepni, tessék mondani? Antraxos borítékkal?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mulatos.blog.hu/api/trackback/id/tr595492240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.09.04. 13:46:25

A Roland G sorozatú szinti arra utal, hogy művészünk nem a kovácskati-i* értelemben vett techno, hanem inkább a vendéglátóipari szórakoztató műfajok felől érkezik, a kísérőautomatikának az a hazája.

*Én ezt a számodat szeretem, mert ez olyan technós! - mondta egy unokája Kovács Katinak, amikor az megmutatta új lemezét neki. Régebben csíptem el egy rádióban.

crazyfish 2013.09.05. 08:54:42

Az emberen miért van csirkefej jelmez??...
Soha többé Klendathu-t...:))
süti beállítások módosítása